Yhteystiedot Fysikaalinen Hoitokeskus Fysio-Keskus_kuvabanneri

Yhteystiedot

Fysikaalinen hoitolaitos Fysio-Keskus
Mariankatu 21 A, 67200 Kokkola
06-8318 200

Avoinna:
ma-to: 9-17
pe: 9-15
sekä sopimuksen mukaan

Voit jättää yhteydenottopyynnön tämän sivun lomakkeella. Kerrothan muutamalla sanalla myös mitä asiasi koskee. Otamme yhteyttä mahdollisimman pian!

 

Varaa aika netistä:

  Henkilökunta

  Sami Kallio

  Sami Kallio, tj

  Puh: 040 554 6707

  Fysioterapeutiksi olen valmistunut 1996 Oulusta. Työterveyshuollon erikoistumisopinnot suoritin 2003 Jyväskylässä. Liikuntalääketieteen perus- ja aineopinnot suoritin v.2005-2007. Lisäksi olen käynyt lääketieteellisen akupunktio koulutuksen 2002-2005. Lyhyitä fysi ry:n ja somtyn koulutuksia on useita vuosien varrelta. Tässä ammatissa kaikki on jatkuvaa oppimista. Kuitenkin koen pitkän työkokemuksen antavan mahdollisuuden auttaa asiakasta kuntoutumaan erilaisissa elämäntilanteissa. Urani on alkanut yksityissektorilta aina terveyskeskuksen poliklinikan työstä aina keskus-sairaalan eriosastoille. Lopuksi kylpylän kuntoutuslaitoksen kautta päätoimiseksi yrittäjäksi. Tätä työtä on aina mukava tehdä ja auttaa joka päivä!

  Osaamisalueeni:
  Leikkauksen jälkeinen fysioterapia ja kuntoutus.
  Kivunhoidot: erityisesti hankalat kipuoireyhtymät, akupunktio
  Työfysioterapiaan liittyvät asiakkuudet
  Erilaiset tuet ja teippaukset mm: kinesioteippaus

  Fysioterapian suoravastaanotto koulutus 2023-24

  Marjut Nyman kuva

  Marjut Nyman

  Puh: 041 313 0885

  Fysioterapeutiksi olen valmistunut 1996 Oulusta. Osteopaatiksi opiskelin 2004-2009. Tuki- ja liikuntaelinvaivat ja manuaalinen terapia ovat työllistäneet minua vuosien varrella. Myös ikäihmisten ja muistisairaiden fysioterapia on lähellä sydäntäni. Pysyäkseni ajan hermolla olen päivittänyt osaamistani monipuolisesti erilaisilla koulutuksilla ja kursseilla.

  Osaamisalueeni:
  Tuki- ja liikuntaelinsairaiden fysioterapia
  Manuaalien terapia
  Ikäihmisten fysioterapia
  Akupunktio

  20200518_140007 (1)

  Anna-Liisa Sipilä

  Puh: 040 680 7890

  Olen alunperin kotoisin Varsinais-Suomesta,  fysioterapeutiksi valmistuin Seinäjoelta v.2011. Valmistumisen jälkeen työskentelin Jalasjärvellä yksityissektorilla pääasiassa neurologisen kuntoutuksen parissa aina siihen asti, kunnes muutimme Kokkolaan 2015. Siitä lähtien olen työskennellyt Fysio-Keskuksessa, parit äitiyslomat ehtinyt myös välissä viettää. Asiakaskuntani koostuu enimmäkseen lapsiasiakkaista, vauvasta teini-ikäisiin.  Olen käynyt erilaisia koulutuksia lasten motoriikkaan, allasterapiaan, aistisäätelyn haasteisiin ja lasten tuki- ja liikuntaelin vaivoihin liittyen. Opiskelen tällä hetkellä työn ohella Oulun YAMK:ssa  kuntoutuksen asiantuntija linjalla.

  Osaamisalueeni:
  Lasten kehitysviiveiden fysioterapia
  Lasten tule -fysioterapia
  Lasten allasterapia

  Anna-Mari Pahkala kuva

  Anna-Mari Pahkala

  Olen koulutukseltani jalkaterapeutti (AMK). Valmistuin kolmen ja puolen vuoden koulutuksen jälkeen Helsingistä Metropolia Ammattikorkeakoulusta vuonna 2017. Olen aina halunnut auttaa ihmisiä ja sitä saan ehdottomasti tehdä jalkaterapeutin työssä. Liikunta ja terveys ovat minulle myös läheisiä aiheita ja nautin suunnattomasti siitä, että voin yhdistää nämä elementit työssäni. Oma lajitaustani on salibandyn puolelta, mutta harrastan monipuolisesti urheilua lenkkeilystä tennikseen. 

  Eniten vastaanotollani näen jalkaterän erilaisia virheasentoja ja kiputiloja. Vaivaisenluu on hyvin tavallinen vieras vastaanotollani. Hoidan kuitenkin myös polven ja lonkan alueen erilaisia vaivoja.

  Eija Lilja

  Puh: 044 982 1994

  Työskentelen Fysio-Keskuksessa itsenäisenä ammatinharjoittajana  |  Teen myös koti- ja laitoskäyntejä

  Fysio-Keskus sijaitsee terveyskeskuksen ja keskussairaalan välittömässä läheisyydessä. Tilamme ovat katutasossa, ilmaiset parkkipaikat löytyvät liiketilan edestä ja kadun varrelta. Linja-autopysäkit ovat lähes oven vieressä kadun molemmin puolin.