Fysioterapia - Fysikaalinen hoitolaitos Fysio-keskus - Kuvabanneri

Fysioterapia

Fysio-Keskuksen palvelutarjonta on monipuolinen. Annamme fysioterapiassa monia erikoiskoulutusta vaativia hoitomuotoja. Leikkausten jälkeinen fysioterapia on osa toimintaamme. Fysikaalisen hoidon lisäksi annamme akupunktiota, osteopatiaa, kinesioteippausta,  faskiamanipulaatiota ja myymme/tilaamme saksalaisen bort-ortoosituotteita. 

Fysioterapia on sairasvakuutuslain mukaista korvattavaa hoitoa lääkärin lähetteellä. Fysioterapiaan sisältyy meillä aina alkuhaastattelu, tutkiminen ja hoidon suunnittelu. Hoitoina voi olla useita erilaisia hoitomuotoja. Kotiohjeet saat aina kirjallisesti tai sähköpostiisi. Fysioterapiassa keskitytään kyseisen vamman tai ongelman hoitoon ja mahdollisimman nopeaan toiminta– ja liikuntakyvyn palauttamiseen. Neurologisissa kuntoutuksissa pyritään monipuolisesti vaikuttamaan kyseisen sairauden hoitoon ja yhdessä määriteltyyn tavoitteeseen (GAS). Kipuhoidoissa olemme erikoistuneet erilaisten kiputilojen hoitoon. Käytössämme on monia kivunhoitomenetelmiä mm. lääketieteellinen akupunktio ja sähkökipuhoidot.

Lymphatouch alipainehoito. Hoitoa voidaan käyttää arpikudosten, turvotuksen, lihaskalvo/faskian käsittelyyn ja lihasvamman hoitoon. 

Työnantajat: Verohallinto ei enää edellytä työnantajan järjestämältä fysioterapialta lääkärin lähetettä. Tue työntekijän työkykyä fysioterapialla ja kuntoutuksella.

Kinesioteippaus kuva

Vaivaako kipu tai hankala oire?

Varaa aikasi niin autamme sinua. Varaa aika netistä tai soita meille 06 8318200.