Lasten fysioterpia

Tarjoamme lasten fysioterapiaa toimitiloissamme, sekä koti-, koulu- ja päiväkotikäynteinä. Meillä on sopimus Kelan kanssa lasten vaativasta lääkinnällisestä kuntoutuksesta, lisäksi meillä käy Palse -palveluseteli.

Lasten fysioterapiasta meillä vastaa v.2011 fysioterapeutiksi valmistunut Anna-Liisa Sipilä. Tuttavallisemmin ”Anski” on työskennellyt yksityissektorilla erilaisten lasten parissa vuodesta 2012, ja on käynyt erilaisia koulutuksia lasten fysioterapiaan liittyen kuten; Lapsen sensomotorinen kehitys, lasten aistiherkkyys ja lasten TULE -oireet.

Jos kysyttävää, voit soittaa suoraan Anskille 0406807890

DSC00498

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s